donderdag 4 augustus 2011

recensies op Trotse Moeders

Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer ik weer lees, heerlijk!

Sinds maart lees en recenseer ik ook boeken voor Trotse Moeders (www.trotsemoeders.nl), boeken voor mezelf, maar ook veel boeken voor de meiden. Een paar van de boeken zijn Bella Italia (viel me nogal tegen), Naar huis zwemmen (erg mooi), Jamie in 30 minuten (gaaf!!!) en Nanny slaat terug (leuk, leuk, leuk!).
Samen met de dame met de viool heb ik bijvoorbeeld JESS de boot en de engerd gelezen (erg leuk), Als je terugkomt (mooi boek!) en Dossier mama verliefd (ook erg leuk).
En een paar van de boeken die ik met de kleine blonde prinses las, zijn O rode papaver, pats boem knal (heel lief boek, alleen zij is niet zo ver gekomen want het concept van een wolf bovenaan de trap –die er natuurlijk niet echt is- was nog wat te eng), Jojo het slangenmeisje (mooi verhaal), Gekke verhaaltjes voor het slapen gaan (erg leuk) en Het vervelende varken (grappig!).
Er waren ook nog leuke doe-boeken bij, zoals Ik kan alles (heel gevarieerd en interessant), Hallo zon, yogaboek voor kids (mooi vormgegeven en heel duidelijk) en Op de achterbank, voor onderweg in de auto (leuk concept). En ook nog de cd-rom Mijn naam is Haas – Kliederkonten (leuk en afwisselend).

Ik zou zeggen, kijk eens op Trotse Moeders!! Er staat nog veeeeeeel meer!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten