Een van de zoetste verleidingen van Frankrijk zijn wat mij betreft macarons (laten we de tarte Normande maar buiten beschouwing laten).
Iedere zichzelf respecterende boulanger/patissier maakt ze. En ik ben er in de loop der jaren achter gekomen dat hoe luxer (en duurder) de patissier, hoe lekkerder de macarons zijn.
Kocht ik ze eerst bij voorkeur in Honfleur, tijdens een van de trainingsrondjes met Dustin in Lisieux heb ik een nog veel beter adresje gevonden ...
Finally the last blogpost about last summer ...
One of France's sweetest temptations according to me are macarons (let's not talk about the Tarte Normande ...).
Every itself respecting boulanger/patissier makes them. I found out over the years that the more expensive the patissier and the more luxoureous the shop, the better the quality and taste of the macarons.
Before I preferred buying them in Honfleur, but in the middle of a trainingsession with Dustin, I found an even better address in Lisieux ...
Thanks for visiting, tot de volgende keer !!! XXX
Geen opmerkingen:
Een reactie posten